Burĝoni

Strategisk rådgivning

Burĝoni skaber værdi for start-ups og virksomheder, som mere etablerede virksomheder gennem kvalificeret og engageret sparring på især områderne strategi, forretningsudvikling, salg og digitalisering. Vi har specialiseret os inden for følgende områder:

  • Virksomheder der ønsker skalering gennem internationalisering, digitalisering og automatisering
  • Vækstvirksomheder, der har brug for at omsætte idé til handling, gøre strategien skarp, øge kundefokus, positionering, optimere branding, go-to-market plan og sikre, at organisationen har de rigtige kompetencer
  • Virksomheder i transformation med uforløst potential, hvor der er behov for forandringer. Vi har stor erfaring med forandringsledelse med udgangspunkt i viden om, hvordan man skaber store forandringer
  • Virksomheder der ønsker at spille positivt sammen med det samfund, den er en del af. Vi har stor erfaring med opbygning af strategi for, hvordan virksomheder kan udbytte FN’s verdensmål og nye trends fx inden for bæredygtighed, vegetar mv.

 

Hvis I ønsker hjælp til, så skal I have os med på holdet.

Strategi

Med udgangspunkt i jeres Mission, Vision og Mål kan vi hjælpe jer med at udvikle retningen for de kommende års arbejde.

Internationalisering

Står I foran at skulle vækste internationalt, hjælper vi med at udvikle en plan for internationaliseringen, så den bliver værdiskabende for jeres udvikling.

Foretningsudvikling

Vi hjælper jer med at identificere vækstmuligheder inden for eksisterende eller nye brands, markeder og segmenter.

Digitalisering

Vi hjælper jer med at udvikle en digital strategi. Og tager udgangspunkt i, hvor I er i dag.

Forretningsdrevne løsninger

Hver virksomhed har sin unikke fortælling, hvorfor vi i udviklingen af en løsning lægger stor vægt på at skabe løsninger med respekt for historien og nutidens krav om kvalitet og bæredygtighed. Derfor indarbejdes ’Sustainability i hvert projekt, som et centralt omdrejningspunkt for værdiskabelsen, når vi yder rådgivning. Hos Burĝoni tror vi på, at ’sustainability’ ikke kan stå alene, men først bliver fuldendt ved en dertilhørende innovativ og forretningsdrevet tankesæt.

Forretningsdrevene løsninger er essentielt for vores tankesæt. Vi ønsker at skabe løsninger for vores kunder og samarbejdspartnere med afsæt i organisationens unikke særpræg og historie, som både er forretningsdrevne og innovative.

Vi har fokus på internationale virksomheder og start-up segmentet, da vi gerne vil bidrage til at løfte det store potentiale, som findes her gennem professionalisering, internationalisering og digitalisering.

Hos Burĝoni kan vi tilbyde længerevarende rådgivningsforløb, løbende sparring et par gange om måneden eller et fast antal dage pr uge og det kan justeres alt afhængig af jeres behov.

I får en fleksibel løsning, hvor I får adgang til ressourcer, der er med på hele udviklingsrejsen – enten som konsulent eller vi kan indgå som en del af bestyrelsen – fra overvejelse til eksekvering.

Burĝoni