Burĝoni

Jeanette Elgaard

PASSIONERET BESTYRELSESMEDLEM TIL AT SKABE OG VÆKSTE LIVSSTILSBRANDS

Jeanette har +20 års ledelseserfaring fra start-ups og internationale virksomheder. Igennem 5 år var Jeanette CEO for Froosh ApS; et start-up ejet af Unilever Ventures, som blev det førende nordiske smoothie brand og blev solgt til Fazer for et trecifret millionbeløb.

Jeanette har en solid international karriere med erfaringer fra Carlsberg, Kellogg’s, Nemlig.com, Accenture og fintech virksomheden Valitor.

Jeanette har været udstationeret for Carlsberg i Thailand, stået i spidsen for flere internationaliseringsprocesser samt skabt en omsætning på flere milliarder kroner ved at skabe flere store nye forretningsområder.

De seneste år har Jeanette fungeret som rådgiver og sparringspartner for bestyrelser, direktioner og ledergrupper i en række start-ups og e-Commerce virksomheder. Jeanette rådgiver inden for forretningsstrategi, digital transformation og bæredygtig lederskab. Jeanette går op i sundhed, nye trends, er triatlet og ansvarlig for et erhvervsnetværk (CEO/CXO’s) med udgangspunkt i cykling.

Den røde tråd i hendes erhvervskarriere er kundevendte fokus i både salg, branding og digital udvikling.

I bestyrelsessammenhæng bidrager Jeanette med en stærk analytisk og strategisk kompetence, højt engagement, ærlighed og et fokus på at sætte kunden, salg og branding på agendaen. Jeanette drives af forandringsprocesser og af at udvikle virksomheder og mennesker, så det skaber synlige resultater.

Brands

Samarbejdspartnere

Burĝoni